Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 31 to 42 of 42

Thread: AC: APPS Mods.

  1. #31
    Administrator Skid's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    FNQLD
    Posts
    3,550
    Quote Originally Posted by Kurbs View Post
    good news.
    Srs now has an aussie server
    the aussie stig has started one. On-ya!


    Hope it gets support, because apparently the low ping asia server/s was hit 'n miss.

    Got anymore info Kurbs?... (links to discussions etc).

    AEF|RT "Sim Racing System" posts > HERE

    ::_ WEBSITE of the MONTH : _ WWW.DUDEIWANTTHAT.COM_ ::

  2. #32
    AEF Member Kurbs's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    440
    Yyoyoyo
    if you peps are like me and only have 2 screens then the 2nd screen doesnt do much for AC, or...if your a rich barded and you have 3 screens and one more that does nothing then...here is an app that will make good use out of that other screen. I've tested it and its great. I like the function where i can display the whole map and see where everyone else is but its not good to stare at when your driving so the other functions are probably better for that, like the tyre one or the real times between other drivers. A good chance to clear the driving screen from crud...blah blah you catchin my drift man?!

    http://www.racedepartment.com/downloads/vector-info-screen.15608/


    ps. Open it up multiple times for multiple windows. Just found that out. So I can have all the functions open at the same time if I wish heheheeeeee

    Last edited by Kurbs; 09-06-2017 at 12:05 AM.

    Life is not straight forward...so go around

  3. #33
    AEF Member Kurbs's Avatar
    Join Date
    Nov 2015
    Posts
    440
    trying to find the necessary app plp update location. thought this would be the obvious thread.

    Life is not straight forward...so go around

  4. #34
    Administrator Skid's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    FNQLD
    Posts
    3,550
    Yes, (re post#9 above).. We use it only for our AEF|RT Members Championships with a custom .ini file.

    You'll find it's all up to date in the latest Championship thread, under "Driver Requirements & Rules" ...(HERE)
    Last edited by Skid; 29-09-2017 at 01:15 AM. Reason: link

    ::_ WEBSITE of the MONTH : _ WWW.DUDEIWANTTHAT.COM_ ::

  5. #35
    Administrator ColKlink's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Stalag 13
    Posts
    12,395
    I need a bit of help with Pro Tyres. Never used it before, so after last night, thought it might help. I've got it loaded and it appears within the game, but no tyre pressures anywhere are showing. I did a few laps, a bout 4 I think, to see if it took a while to register, but still nothing. I've tried clicking on the green arrow, bottom left corner, to change the settings but nothing happens at all.

    Any help appreciated.

  6. #36
    AEF Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    271
    If there is no data showing whatsoever it is probably because you need to dl the latest version of protyres. I had the same issue and that did the trick.

  7. #37
    Administrator ColKlink's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Stalag 13
    Posts
    12,395
    got the latest version, 1.4.2

    is there any setup of it game to make it work?

  8. #38
    Administrator Skid's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    FNQLD
    Posts
    3,550
    To install
    Unpack all files into your Assetta Corsa main folder (keep the structure in the zip).
    (i.e ..\Steam\SteamApps\common\assettocorsa)


    If you have any questions, wishes or problems let me know in the forum thread

    Enjoy !



    Please download at RaceDepartment
    (http://www.racedepartment.com/downloads/protyres.14030/)


    User B-RIDDICK supplies many INI & LUT pack for mod cars, thank you!

    https://drive.google.com/drive/folde...k0?usp=sharing
    Save the files in your "\apps\python\proTyres\cars_mod" folder

    Did you also get the INI & LUT pack for mod cars?

    If not, do so... You'll need it for our current c/ship series use of the Lancia Fulvia.

    ::_ WEBSITE of the MONTH : _ WWW.DUDEIWANTTHAT.COM_ ::

  9. #39
    Administrator ColKlink's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Stalag 13
    Posts
    12,395
    I followed those instructions about unpacking it to no avail.

    What INI & LUT pack, there wasn't any link, nor mentioned in the link in 'Race Department'.

    I can only download what they tell me too.

  10. #40
    Administrator Skid's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    FNQLD
    Posts
    3,550
    The link is not to racedepartment (re post#29).

    The info I quoted in post#38 is from the instructions at bottom of post #1 in the ProTyres d/load thread at assettocorsa.net forum.

    Mod cars need extra info (ini + Lut files) for the ProTyre app to work for them.

    ::_ WEBSITE of the MONTH : _ WWW.DUDEIWANTTHAT.COM_ ::

  11. #41
    Administrator ColKlink's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Stalag 13
    Posts
    12,395
    Quote Originally Posted by Skid View Post
    The link is not to racedepartment (re post#29).

    The info I quoted in post#38 is from the instructions at bottom of post #1 in the ProTyres d/load thread at assettocorsa.net forum.

    Mod cars need extra info (ini + Lut files) for the ProTyre app to work for them.
    I friggin give up. Why isn't there one post with links for all the mods needed, rather than trolling through all posts to find one, that isn't even correct.

    Talk to you sometime, I have no idea as nothing posted is clear.

  12. #42
    AEF Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    271
    That is the unfortunate side effect of modding Im afraid. But when you get your head around it, it is the best thing ever to have thousands of people making new content.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •