Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 31 to 36 of 36
  1. #31
    Administrator ColKlink's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Stalag 13
    Posts
    12,332
    ok, ta

  2. #32
    AEF Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    224
    No worries. Most of the guys only have the beta and alpha installed these days as no one uses the base version on their servers anymore.

  3. #33
    Administrator ColKlink's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Stalag 13
    Posts
    12,332
    So, the version you where playing last night, was that the open 1.5 beta? If so, do I really need the standard 1.5?

  4. #34
    AEF Member
    Join Date
    Apr 2015
    Location
    Auckland, NZ
    Posts
    224
    Yeah they would have been on the beta. Nah you dont really need the standard version anymore. The beta is pretty stable and if it breaks, they normally get it back pretty quick.

  5. #35
    Administrator ColKlink's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Stalag 13
    Posts
    12,332
    sweet, bloody lot of disk space as Shuto mentioned.

  6. #36
    Administrator ColKlink's Avatar
    Join Date
    May 2005
    Location
    Stalag 13
    Posts
    12,332
    Well, finally got DCS world installed and working properly, WITH the Harrier in the shed. Now to learn to fly this beast. No in game training mission will make this one hard.

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •